sobota 25. srpna 2012

Hlášení o misi




Název:  Operace zlomená rtěnka
Místo: Divočina a vysokohorské hřebeny
Míra utajení: 5 – nejvyšší stupeň, určeno pouze pro osoby s bezpečnostní prověrkou tajných orgánů ministerstva vnitra
Cíle mise: Zjistit, jakým způsobem se vyvíjí způsoby a druhy make-upu v souvislosti s podmínkami okolního prostředí a vyhledání závislostí a zákonitostí, kteréžto v této oblasti (zatím neobjeveny) panují.
Dle rozkazu 666/6, vydaného příslušnými nadřízenými orgány, jsem byl vyslán na dvě mise, v rozličných prostředích. Před odjezdem jsem byl informován, že se bude jednat o mise v extrémně náročných prostředích, kde dosud panují zákony přírody.
Po příjezdu na první místo (X), jsem se ubytoval v určeném objektu spolu se subjektem výzkumu. Objekt je postaven nad řekou a mezi poli a lesy. Je vybaven jen základním zařízením, bez možnosti připojení elektrické energie nebo pitné vody, která se musela zajistit v osadě, asi 3Km od objektu, směrem jihovýchodně. Subjekt byl rovněž dopředu informován, do jakých podmínek bude experiment situován, a tudíž měl možnost, se, i když velmi omezeně, vybavit. Jaké vybavení bylo užito, mi bylo zatajeno. Pokud chcete zjistit, o jaké vybavení se jednalo, zde v archivech naleznete odpovídající videosekvenci, spolu s doprovodným komentářem. Mým úkolem bylo na místě X pozorovat, co subjekt dokáže s tímto minimálním vybavením a v takovýchto podmínkách ve výsledku vytvořit a jak se tento výsledek bude postupem času vyvíjet.
Závěr: Výsledek byl po celou dobu pobytu na místě X stejný a v průběhu času neměnný. Subjekt i přes ztížené podmínky pokaždé dokázal z minima vytěžit maximum, ať to bylo jakkoli časově náročné a jelikož se toto po dobu 4 dní nezměnilo, mise byla ukončena.
                Místa (Y1-3) druhé mise se nacházela vždy od úpatí až po hřebeny hor (ve výškách kolem 2500 m.n.m.). Po tři dny, na třech rozličných místech bylo mým úkolem pozorovat rozložení subjektů s určitým stupněm nalíčení, v závislosti na rostoucí nadmořské výšce. Výsledky zde uvedené uvádím jako celkový souhrn všech pozorování a lze je tedy užít jako obecně platné pro danou lokalitu. Na úpatích se nacházely klasicky všechny stupně líčení a žádná rozdílnost proti standardu zde tedy nalezena nebyla. S přibývajícími metry, pomalu začaly převahu subjektů, vybavených i očními stíny převažovat subjekty, které stíny neměly. Nanejvýš pod očima, ale to byly subjekty vracející se z hřebenů a tudíž byly od únavy a ne namalované, čili pro náš účel zcela nevýznamné. Následné zvyšování obtížnosti výstupu a nadmořské výšky už ale nemělo žádný významně pozorovatelný vliv. Stejně tak po dosažení horských vrcholů na subjektech žádné změny ve smyslu úbytku nebo přibývání líčení pozorovány nebyly. Existovali samozřejmě i výjimky na obě strany, jak tomu u podobných pozorování bývá.
Závěr: Vrchol Gaussovy křivky pro make-up v těchto oblastech se nachází ve složení: oční linky, řasenka, korektor nebo BB-cream a místy nevýrazná rtěnka. Tato křivka se v podstatě od úpatí po vrchol zásadně nemění.
Agent: J.V, personální číslo 0

1 komentář: